Buiten leven wordt steeds belangrijker. Als u met mooi weer lekker lang buiten wilt zitten, is het fijn dat u daarbij ook de beschikking heeft over een overkapping. Zo kunt u bijvoorbeeld een terrasverwarmer aansluiten en het terras veranderd in een sfeervolle buitenkamer. Wij verzorgen deze houten buitenverblijf / overkapping tot in de puntjes.

IMG_3241
Houten buitenverblijf

Compleet plan uitvoeren

Weet u al hoe u de houten overkapping in uw tuin gaat situeren? Dan helpen wij u graag met de uitvoering van het complete plan. Zo krijgt u precies wat u van tevoren had bedacht. Wij denken altijd mee, zodat u de optimale overkapping krijgt voor uw situatie.

Combinatie met elektra, grondwerk en straatwerk

In de praktijk voeren we vrijwel nooit alleen het timmerwerk van de overkapping uit. Het is altijd een samenspel van timmerwerk elektra, grondwerk en straatwerk. Onze allround vakmensen kunnen deze combinatie moeiteloos voor u verzorgen. Mocht u nog niet precies weten hoe dit er qua planning uit gaat zien, dan adviseren wij u graag. Onze ervaring staat tot uw beschikking.

Zo verzorgen we uw houten buitenverblijf

Voorbeelden doen het altijd goed, zeker als u op zoek bent naar inspiratie voor uw eigen tuin. Bekijk gerust onze projecten om te zien hoe we uw tuinelektra kunnen realiseren. Meer weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons uw tuinplan zien en wij adviseren u graag!