Met onze eigen klinkerlegmachine kunnen we de erfverharding uitvoeren op de manier die het beste past bij uw situatie. In de uitvoering zijn we uiterst flexibel, dus laat ons gerust weten wat uw wensen zijn. Wij adviseren u bovendien graag, waarbij we kunnen putten uit jarenlange ervaring en expertise.

U profiteert van onze goede contacten

Doordat we goede contacten hebben met leveranciers, kunnen we snel aan grote hoeveelheden kwalitatief hoogwaardige klinkers komen voor uw project. Of het nu gaat om H-klinkers of een andere steensoort, wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt voor u.

erf
erf_verhanding_boerderij

Wij denken met u mee

Als u een melkveehouderij heeft, houden wij rekening met de belasting die een melkwagen levert. Gaat het om een erf van een transportbedrijf, dan gaan we uit van de belasting van de vrachtwagens die hier rijden. Zo denken we altijd mee om tot de optimale erfverharding te komen. Ook wanneer het gaat om de best mogelijke planning. Ons doel is dat u geen stagnatie ondervindt in uw werkzaamheden als wij met het erf bezig zijn.

Voorbeelden van erfverharding

Als u benieuwd bent geworden naar onze voorbeelden op het gebied van erfverharding, bekijk dan onze projecten op dit gebied. Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.