Werkwijze

Elk werk is verschillend, hieronder staat op een beknopte manier beschreven hoe wij van het eerste kontakt met de klant tot de oplevering van een project kunnen komen.
Maatschappelijk verantwoord bezig!!

Eventuele verbetering van ondergrond gebeurd uitsluitend met gerecycled materiaal.
Herbruikbare materialen passen wij toe op andere werkvlakken, denk bijvoorbeeld aan keerwanden, tuintafels etc.
Overig niet bruikbaar materiaal wordt afgevoerd naar recycle centra waar verdere afwikkeling plaatsvindt.
Advies

Elk project begint met een stukje advies door de vakman. Ten behoeve van het uitbrengen van een offerte komt er iemand van ons op het werk kijken. De vragen en wensen van de klant trachten wij dan te beantwoorden en zo tot een duidelijk uitgangspunt te komen voor een offerte.
Ontwerp

Het kan zijn dat het project een dergelijke omvang heeft of de wensen van de klant zo zijn dat er een tekening gemaakt dient te worden.

Wij laten dan een collega op het werk komen die gespecialiseerd is op dat gebied. Hij/zij komt kijken en overlegd de ideeën van u en maakt een schetsontwerp. Dit schetsontwerp wordt weer samen bekeken om eventueel wijzigingen aan te brengen, waarna de tekening definitief gemaakt wordt.

Uitvoering

Het ontgraven en afvoeren van de huidige ondergrond. De nieuwe fundering van gebroken puin met een straatlaagje zand. Het omspitten van de tuin en eventueel vermengen met compost nadat alle straatwerk gereed is. Zodat uw tuin er plantklaar bijligt wanneer de stratenmakers geweest zijn.

Straatwerk

Het aanbrengen van de bestrating zoals is overlegd met de klant of volgens de gemaakte tekening. Eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering van het werk zijn in overleg altijd mogelijk.

Bijkomende werkzaamheden

Een extra afvoerputje onder de buitenkraan, een kabel voor de buiten- verlichting e.d. Het plaatsen van een tuinhuis, zandbak, schutting, e.d.

Materiaal

De prijs van een werk wordt voor een groot deel bepaald door de te gebruiken materialen. De keuze word niet eenvoudig gemaakt door ons uitgebreide assortiment van sierbestrating, siersplitten en diverse muurelementen.

Tevens hebben we de beschikking over een showtuin van circa 1000 m2 , waar alle diverse soorten verhardingen aangebracht zijn.

Offerte

Naar aanleiding van bovenstaande wordt een offerte uitgebracht. De offerte kan op 2 manieren uitgebracht worden.

Het werk kan begroot worden en op basis van naverrekening uitgevoerd worden  of het werk wordt door ons voor een vooraf vastgesteld bedrag uitgevoerd. Wanneer er overeenstemming is wordt het werk samen met u ingepland en gaan wij het werk uitvoeren.