Als specialist in bijzonder straatwerk is De Stratenmaker ervaren in het werken met keramische tegels. Deze mooie tegels straten wij moeiteloos voor u op een rij. Onze kennis en ervaring zijn onze belangrijkste troeven op dit gebied. Iedereen die ons inschakelt, weet dat hij kan vertrouwen op topkwaliteit straatwerk. En daar zijn wij trots op.

IMG_2978

Bestrating inclusief grondwerk

Goed en degelijk verzorgd grondwerk is de basis voor mooi straatwerk. Dat is de reden dat wij het werk bij voorkeur inclusief grondwerk uitvoeren. De garantie voor het werk ligt dan ook in zijn geheel bij ons. Natuurlijk komt het ook voor dat we alleen het straatwerk uitvoeren. Bij ons is alles in overleg mogelijk.

 

De meedenkende stratenmaker

Een groot voordeel van De Stratenmaker is dat wij altijd meedenken, om welk project het ook gaat. Desgewenst komen wij het werk vooraf overleggen, adviseren en eventueel het grondwerk uitzetten, door bijvoorbeeld hoogtes aan te geven.

 

Bekijk voorbeelden van ons straatwerk

Bent u benieuwd geworden naar onze referenties? Bekijk dan onze projecten eens op het gebied van straatwerk. Welk soort straatwerk u ook wilt, wij kunnen het voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.