Op het gebied van sierbestrating hebben wij jarenlange ervaring. Wij kunnen u op dit gebied dan ook zeer goed van dienst zijn. Bij u thuis nemen we uw plannen door en vervolgens adviseren wij u graag over de beste realisatiemethode. Ons uitgangspunt is hetzelfde als dat van u: een mooie bestrating!

In overleg maken we er iets moois van

Het aanbrengen van de bestrating doen we altijd in overleg met u. Heeft u al een tekening laten maken? Dan kunnen wij die prima als uitgangspunt gebruiken voor uw sierbestrating. Eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering van het werk zijn in overleg altijd mogelijk.

sierbestrating
IMG_2978

Samenwerking met Showtuin Heeten

Heeft u al een offerte van Showtuin Heeten? Dan bespreken wij deze graag met u. Goed om te weten: de eigenaar van De Stratenmaker is een broer van de eigenaar van Showtuin Heeten. De lijnen zijn dus extra kort, waardoor het traject nog sneller verloopt dan normaal.

Wij bewijzen onszelf graag

Uiteraard begrijpen wij dat u graag wilt zien wat we al eerder aan sierbestrating hebben gelegd. Bekijk onze projecten om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen. Wilt u meer weten? Voor advies kunt u altijd contact met ons opnemen.