De Stratenmaker is het bedrijf van Stefan Middeldorp. Zijn ouders verkochten vroeger al straatwerk in Bathmen en zelf heeft hij 7 jaar in de infrasector gewerkt. In 2000 begon Stefan samen met zijn zwager het stratenmakersbedrijf.

Naast regulier straatwerk en sierbestrating kan De Stratenmaker dankzij de infra-achtergrond van Stefan ook direct grotere projecten aannemen. Altijd in rechtstreeks contact met de eindgebruiker, hoe groot of klein de opdracht ook is. De Stratenmaker weet hoe stenen gemaakt worden en waar de markt om vraagt op het gebied van straatstenen. Die kennis en ervaring maken het verschil.

man

De Stratenmaker denkt altijd mee

Inmiddels zijn er drie stratenmakers in dienst en doet Stefan zelf alles eromheen. Van opperman tot werkvoorbereider en van planner tot calculator. De belangrijkste kracht van De Stratenmaker is dat u altijd kunt rekenen op goed advies. De offerte kan uitgebracht worden op basis van uren of op basis van een vooraf vastgestelde totaalprijs. Aan u de keuze.

 

U kunt altijd vertrouwen op de beste kwaliteit, zowel van de stenen als van het straatwerk. Wilt u advies over actuele steenkleuren, dan kan dat natuurlijk.

Onze referenties spreken voor zich

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze projecten eens. Welk soort straatwerk u ook wilt, wij kunnen het voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De Stratenmaker staat voor u klaar!