Een belangrijke locatie voor straatwerk is de tuin. Hoe u het ook voor elkaar wilt hebben, wij kunnen daar alles precies realiseren volgens uw wensen en eisen. Enkele van onze medewerkers hebben jarenlange ervaring op het gebied van hovenierswerk doordat zij bij een hoveniersbedrijf hebben gewerkt. Dat levert u veel voordeel op, want wij hebben alle kennis in huis voor een perfect eindresultaat.

De Stratenmaker is een dochteronderneming van de Colm in Colmschate

IMG_3224
IMG_2915

Plantklaar opgeleverde tuin

We kunnen al het aanverwante werk voor u uitvoeren, zoals het rooien van bomen en bosschage, graszoden leggen. Dit gebeurt door ons moederbedrijf de Colm. Nadat we klaar zijn met ons grondwerk en straatwerk leveren we uw tuin bovendien plantklaar op. Zo bent u klaar voor de start.

 

Vertrouw op kwaliteitsgrond

Een tuin ligt er pas mooi bij als er op elk gebied hoogstaande kwaliteit beschikbaar is. Dat geldt dus ook voor de grond waarin u uw planten gaat zetten en het zand waarop uw bestrating gelegd wordt. Om die reden denken wij altijd met u mee over de beste kwaliteit grond en zand voor uw situatie.

 

Voorbeelden van tuinen die wij verzorgd hebben

Onze referenties spreken eigenlijk voor zich. Schuttingen zetten, veranda’s op maat maken… We zijn van alle markten thuis. Bekijk onze projecten op het gebied van straatwerk gecombineerd met hovenierswerk en neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.